Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Beograd: Trije mrtvi v slovenskem vozilu

Prometna nesreča v Srbiji
1/4
blic.rs
Na avtocesti blizu Beograda se je v soboto popoldne zgodila tragična prometna nesreča, v kateri so umrli trije državljani Makedonije. Ti so se z vozilom slovenske registracije zaleteli v tovornjak.

V nesreči je tako umrl zakonski par iz Makedonija, njun triletni sin pa je kasneje poškodbam podlegel v bolnišnici. V nesreči je bila huje ranjena tudi njuna 12-letna hčerka ter voznik ter njegov sopotnik iz tovornjaka, poroča Blic.rs.

Tudi slednja sta v nesreči utrpela hujše poškodbe, a na srečo nista v življenjski nevarnosti. Po prvih podatkih se je nesreča zgodila potem, ko je voznik osebnega vozila s slovenskimi registrskimi tablicami, udaril ob rob vozišča in se nato zaletel v tovornjak. Zaradi zelo velike hitrosti sta se obe vozili prevrnili.

Po vsej verjetnosti je za nesrečo kriva neprilagojena hitrost in spolzka cesta.

Komentarjev 5
  • tralala 17:56 26.februar 2012.

    Kaj iščeš potem na prehitevalnem pasu? Če misliš prehitevat - prehiti in pojdi nazaj na vozni pas, nimaš kej guzit po prehitevalnem. Tako pa 'blendarji' bi ne rabili biti nervozni.

  • krofeta 17:56 26.februar 2012.

    Vse kar je (bilo) na (v) temu avtu slovenskega so tablice. Kakšen pompozen naslov!

  • David Sasso 17:06 26.februar 2012.

    " Pride do nesmiselnih velikoštevilnih menjavanj pasov"ampak nekdo si mora res prebrat ZVCP!!!!po prehitevalnem pasu se prehiteva in ne vozi!!!! V kolikor se za tabo pripelje voznik z večjo hitrostjo se mu umakneš in se ne ...prikaži več delaš policaja, ker kolikor berem niti ne veš kaj pomeni vozni pas in kaj prehitevalni!!!