Slovenija > Črna kronika
16235 ogledov

Na pomoč so poklicali štiri minute pred deveto

Prometna nesreča, vozilo zapeljalo v potok
1/2
PGD Sevnica
Osebni avto se je prevrnil v potok.

Danes zjutraj je v bližini naselja Lončarjev Dol v občini Sevnica osebno vozilo prevrnilo v potok. Center za obveščanje je obvestilo o prometni nesreči dobil štiri minute pred deveto zjutraj. Na kraj so poslali gasilce PGD Sevnica, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, z vpojnimi črevesi preprečili nadaljnji iztek nevarnih snovi v potok, nato pa izvlekli vozilo nazaj na vozišče in postavili na kolesa. Vozišče so očistili in nudili pomoč policiji. V nesreči na srečo ni bilo poškodovanih oseb.

Gasilci PGD Sevnica so sicer pred slabima dvema tednoma v okviru občinskega praznika prevzeli nov prizidek k gasilskemu domu. Zaradi dobave dobave vozila za gašenje in reševanje iz višin GVCZD-1, ki ga bodo dobili prihodnje leto, je bilo namreč treba podaljšati garaže. Obenem so v uporabo predali še novo vozilo za prevoz moštva GVM-1, ki je zaradi zamude pri dobavi prispelo šele jeseni.

Zelo podobna nesreča je bila ponoči v naselju Škale v občini Velenje. Sedem minut po polnoči je bil center za obveščanje obveščen, da je osebno vozilo zapeljalo v potok in se prevrnilo na streho. Tudi v tej nesreči poškodovanih ni bilo. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Idioti 22:04 09.december 2023.

    Vidi ludaće gdje je išla prati avto !

Sorodne novice