Slovenija > Črna kronika
151 ogledov

Drago kršenje javnega reda in miru

Pred Zborom za republiko Nino Verdnik
V petek in danes ponoči so imeli škofjeloški policisti veliko dela z razgretimi mladeniči , ki so morali posredovati kar trikrat, vselej pa so izrekli visoke kazni za kršitev javnega reda in miru.

Škofjeloški policisti so v morali zaradi kršitev javnega reda in miru petek posredovati že sredi dneva. Okoli 15. ure se je 18-letnik iz okolice Škofje Loke pod vplivom alkohola nedostojno vedel na javnem kraju, z nezakonitim ravnanjem pa ni prenehal niti po opozorilu policistov, da bo pridržan, če se ne umiri. Zato so ga policisti pridržali, zaradi prekrškov pa so mu izdali plačilni nalog z globo 835,44 evrov.

Razgrajanje mladeničev se je nadaljevalo okoli 19. ure, ko so morali policisti najprej ukrepali proti 18-letniku iz okolice Kranja, ki je z nasilnim in drznim vedenjem kršil javni red in mir in bil zaradi
nadaljevanja s kršitvijo tudi pridržan. Zaradi prekrškov so mu izdali plačilni nalog z globo 1.185,37 evrov.

Na istem kraju so policisti intervenirali tudi danes ponoči okoli 2.30, ko so na zaradi kršitve javnega reda obravnavali še 20-letnega Kranjčana in 21-letnega Škofjeločana, ki sta se na javnem kraju pretepala. Policisti so obema izdali plačilna naloga z globo 333,83 evrov, saj sta z nasilnim in drznim vedenjem storila prekršek zoper javni red in mir, po opozorilu policistov pa sta se umirila.

Komentarjev 1
  • marjan 12:02 25.maj 2013.

    Kot kaže je mariborski aktivist Sanjin Jašar končno začel delat, da odplača svoje kazni zaradi kršenja JRM, saj ga ni več videt na ulicah.Bolj verjetna, pa je možnost, da je njegove kazni plačal nekdo višje, ki je prosteste podžigal.