Slovenija > Črna kronika
3291 ogledov

Globa obema, tudi vozniku, v katerega se je voznica zaletela

Policija in nova vozila Andrej Leban
Policisti so bili nemalo presenečeni nad prekrški moškega, v katerega se je zaletela voznica.

Včeraj zgodaj popoldne se je na lokalni cesti Jurjevski dol - Trate v naselju Malna zgodila prometna nesreča zaradi neupoštevanja prednosti vozil v križišču.  

V  trčenju dveh osebnih vozil se je povzročiteljica prometne nesreče, 55-letna ženska, hudo telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom so jo prepeljali v UKC Maribor. Policisti ji bodo izdali plačilni nalog zaradi povzročitve nesreče.

Globa je doletela tudi 64-letnega moškega, v katerega se je 55-letnica zaletela. Preizkus alkoholiziranosti pri njem je pokazal, da je imel v organizmu 0,51 mg/l alkohola, zato so mu policisti odredili strokovni pregled. Prejel je plačilni nalog.

To pa še ni vse, policisti so mu izdali še en plačilni nalog, ker je vozilu, ki ga je vozil, potekla veljavnost registracije. Odredili so mu tudi izredni tehnični pregled, saj sumijo, da vozilo ni bilo tehnično brezhibno.

parkirišče Slovenija Zapeljal vzvratno, povozil pešca in pobegnil Z BMW-jem trčil v zid Nesreča Svet 18-letnik bežal pred policisti in se zaletel v zid

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.