Slovenija > Črna kronika
330 ogledov

Na lastne oči videla ugrabitev otroka

Kot so nam dejali domačini, družine ne poznajo preveč dobro.
1/3
Saša Despot
"Česa takega še nismo videli," po včerajšnji ugrabitvi deklice v Mekinjah povedo sosedje. Ena izmed sosed videla ugrabitelja.

"Česa takega še nismo videli"

Ugrabitev se je zgodila v popoldanskih urah. Soseda družine, katere ime hranimo v uredništvu, je ugrabitev videla na lastne oči:  "Šla sem po kolo in videla moškega, parkiral je pri smrekah. Imel je drap hlače, oranžen jopič in belo kapo. Šel je pozvonit, a ni odprla. Potem je zaokrožil okrog hiše, še enkrat pozvonil in odprla je. Nekaj ji je rekel, šel v avto in se odpeljal. Nato se je vrnil preoblečen! Parkiral je pri smrekah in videl, da ga opazujem. Rekel mi ni nič ... šel je spet do hiše, ko je odprla, je stekel gor. Ženska (varuška, op. a.) je začela vpiti na ves glas: 'Na pomoč, na pomoč! Vzel je otroka!' Mi smo s sosedi že klicali policijo."

Ugrabitelj se je pripeljal z avtomobilom bele barve, pravi soseda in dodaja, da ga prej še nikoli ni videla. Družine sicer v času ugrabitve po neuradnih informacijah ni bilo doma, na otroke naj bi pazila varuška. Po nekaterih informacijah naj storilec ne bi bil sam.

Da se je v ponedeljek dogajalo nekaj nenavadnega, so lahko opazili vsi prebivalci. "Ves dan so območje preletavali helikopterji. Česa takega še nismo videli! Bilo je res nenavadno," je danes pripovedovala druga soseda.

Na ugrabitev nas je že opozorila tudi naša bralka, ki nam je včeraj sporočila:"V Kamniku se nekaj dogaja. Mesto že ves dan preletavajo helikopterji. Govori se, da naj bi ugrabili otroka."

Niso se družili z njimi

Družina naj bi se sicer ukvarjala z odkupom kovin. "Kot družina so bili mirni, niso izstopali. Žena je doma in skrbi za otroke," so nam zaupali domačini.

"Z njimi smo imeli malo stikov. Ko so prišli sem, so mi razbili nabiralnik. Raje smo jih pustili pri miru. Večkrat me je ženska spraševala, ali imamo elektriko, in rekla, da je oni nimajo. Danes imajo ta avto, jutri drugega. Niso govorili, kaj delajo," pa nam je družino opisala soseda.

Policija naj bi enkrat že obiskala njihovo hišo: ko so se vselili, naj bi namreč k njim vlomili.




Komentarjev 5
  • mimi111 09:37 04.avgust 2011.

    Moji otroci se igrajo z njihovimi. Povem vam, da so otroci zelo vljudni in kulturni!! Prav tako starši. Tako da dvomim tisto o razbitem nabiralniku. Jaz jim želim vse dobro!!

  • stalker 22:21 03.avgust 2011.

    lol kva smo mi kamnčani popularni prvo leti avtobus u reko pol se streljajo i zdj se ugrabljajo lolz

  • maneken 16:43 03.avgust 2011.

    Ko so prišli sem, so mi razbili nabiralnik. Raje smo jih pustili pri miru. Večkrat me je ženska spraševala, ali imamo elektriko, in rekla, da je oni nimajo--- malo bolj jasno postaja...