Slovenija > Črna kronika
11866 ogledov

Na zabavi v Podzemlju so policisti delili kazni kot sveže žemljice

Policisti Ana Fetih
Policisti Policijske uprave Novo mesto so imeli v soboto na javni prireditvi v kraju Podzemelj precej dela z razgrajači.

Ukrepali so morali zoper več oseb, ki so kršile javni red in mir, pri tem pa so 22-letniku zasegli 27 različnih pirotehničnih izdelkov. Policisti so morali umirjati tudi 23-letnika iz Brežic, ki je razgrajal na urgenci.

Aretacije islamskih skrajnežev v BiH Sumi terorizma Slovenija V Bosni in Hercegovini pridržali slovenski televizijski ekipi

Na prireditvi v kraju Podzemelj so policisti 22-letniku zasegli bakle, dimne bombe in podobne pirotehnične izdelke, ki jih je mladenič nameraval v nahrbtniku prinesti na javno prireditev. Pri tem so se policisti v postopku soočali z upiranjem, neupoštevanja ukazov in vmešavanjem.

Posnetek prekrška Provida Slovenija Državljana Romunije in Moldavije so policisti pridržali

Za 22-letnika so uvedli postopek zaradi kršitev zakona o eksplozivih in pirotehničnih izdelkih, javnih zbiranjih in varstvu javnega reda in miru. Ker se na kraju dogodka ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval, verjetno tudi zaradi alkohola, so ga policisti pridržali na policijski postaji.

prostitutka Pri nas Slovenija Pridržali so ju zaradi prostitucije

Policisti pravijo, da je hodil nezanesljivo

Poleg tega so policisti zaradi vmešavanja v postopek in neupoštevanja ukazov na kraju dogodka plačilne naloge napisali še trem drugim osebam. Dva policista pa sta bila v postopku, v katerem so morali uporabiti telesno silo in lisice, s strani kršiteljev tudi lažje poškodovana, so danes sporočili iz Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Policija Grožnje policistom Slovenija Opita oče in sin, policisti pridržali oba

V noči s sobote na nedeljo pa so policisti novomeške policijske uprave zaradi kršitve javnega reda in miru pridržali tudi 23-letnika iz Brežic. Ta se je najprej zaradi nezanesljive hoje in neupoštevanja ukazov policistov poškodoval na javni prireditvi v Šentjerneju. Reševalci so ga nato odpeljali na urgenco, kjer pa je začel razgrajati, tako da so ga lahko umirili le policisti, ki so ga vklenili in odredili pridržanje, so še sporočili policisti.

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 09:33 26.avgust 2019.

    Zakaj pa na stadionih ne ugotavljajo nedovoljeno pirotehniko !

  • Avatar Brittalina
    Brittalina 01:27 26.avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com