Slovenija > Črna kronika
89 ogledov

Našli truplo Klemna Jakliča?

Klemen Jaklič Facebook
Tri dni po tem, ko so v Mariboru našli pogrešanega 20-letnega Domna Simoniča, so v Ljubljanici kot kaže našli še truplo 18-letnega Klemna Jakliča.


Okrog 8. ure zjutraj so v bližini Zmajskega mostu v reki Ljubljanici našli truplo, so sporočili ljubljanski policisti. Kriminalisti in policisti so zavarovali kraj in opravili ogled, ki sta se ga udeležili preiskovalna sodnica in državna tožilka.

Prve ugotovitve ogleda kažejo, da na truplu niso bile najdene sledi nasilja in da bi lahko bilo truplo pogrešanega Klemna Jakliča, saj so bili najdeni tudi predmeti, ki to nakazujejo.

Odrejena je bila obdukcija, s katero se bo potrjevala identiteta, vzrok in čas smrti. Po končani preiskavi, bo o vseh ugotovitvah obveščeno pristojno tožilstvo v Ljubljani.

Dijak ljubljanske gimnazije Moste je bil pogrešan od 5. marca, nazadnje so ga videli v Trnovem.Isto noč je policija prejela klic osebe, ki je povedala, da je v Ljubljanici videla osebo, ki je plavala in ni klicala na pomoč. Povezanosti niso potrdili. Klemna so v več akcijah iskali policisti s helikopterji, gasilci in potapljači ter tudi domači in prijatelji.

Preberite:

 

http://www.zurnal24.si/policija-preiskuje-tudi-namige-jasnovidcev-clanek-267526
Komentarjev 5
  • Žurnalček 14:10 04.april 2016.

    Ker ima Ljubljanica tlakovano dno v vsej svoji mestni dolžini , se teoretično utopljenec , ki se vali po dnu zaradi močnega toka , ne more za nič ujeti. Da , če v Ljubljanico ne bi metali miz , stolov ...prikaži večv , koles in podobnih stvari. To je tudi razlog , zakaj so ga iskali od zapornic in naravnega dna naprej in ne v samem mestu. Ob tem me zanima , kdaj se misli zopet zapreti Špica in z bagri očistiti dno Ljubljanice . Od zadnjega čiščenje je minilo natanko 60 let !

  • Žurnalček 14:02 04.april 2016.

    Voda v katero sta padla ni imela več kot 5 °C. Nastanejo takšne bolečine v mišicah , da ne moreš nič . Če bi bilo poletje , ne bi bilo problema. Samo v MB nimajo izhodnih stopnic iz Drave , ...prikaži več pa ne moreš ven , tudi če ti samo spodrsne na obali, kajti tam tudi OGRAJE nimajo v vsej mestni dolžini . V LJ pa to vse je , vendar je skočil pred izlivom Gradašcice , kateri tok , ga je odnesel v sekundi na sredino reke .

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:13 03.april 2016.

    Moje sožalje. Nevem kaj je to da toliko mladih umre v rekah. A je vedno bilo tako pa ni bilo medijsko v ospredju al pa se nekaj čudnega dogaja?