Slovenija > Črna kronika
7933 ogledov

Ni mogel pojasniti izvora koruze, policisti so ukrepali

Koruza Shutterstock
39-letnik ni zmogel pojasniti izvora koruze, zato so jo zasegli in izročili lastniku njive, ki je z dejanjem imel okoli petsto evrov škode.

V soboto popoldne so novomeški policisti pri Hudem zalotili 39-letnika iz bližnjega naselja, ki je s avtu vozil 150 storžev koruze, za katero so ugotovili, da izhaja iz bližnje njive. Kot so pojasnili, 39-letnik ni zmogel pojasniti izvora koruze, zato so jo zasegli in izročili lastniku njive, ki je z dejanjem imel okoli petsto evrov škode.

Storilca so sicer v zadnjih letih že nekajkrat ovadili zaradi premoženjskih kaznivih dejanj in kaznivih dejanj z elementi nasilja, so še pojasnili novomeški policisti.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 3
  • jakec42 08:39 22.avgust 2023.

    Romska posla!

  • Francs 21:18 21.avgust 2023.

    Ste politično korektni in ne napišete iz katerega naselja ? Morda iz kakega kjer so pretežno priklopljeni na socialo in izhajajo od nekje drugje , za njih pa ne veljajo nobeni zakoni ? In drugič 150 storžev nikakor ni vredno ...prikaži večno 500€ . Jih je mogel kar nekajkrat po 150 ukrast . Pač nekaj napišete........

  • Stampedo 18:33 21.avgust 2023.

    Zanimivo! Večina policistov ima sicer po podatkih Zz... sicer hude težave z vratnimi vretenci, ker vztrajno gledajo stran od "resnega" kriminala ...🙃🙃🙃