Slovenija > Črna kronika
2617 ogledov

Oboroženi ropar s plenom kupil avto

denar rop gotovina PU Koper
S pištolo od uslužbencev hranilnice dobil denar.

V ponedeljek popoldne je v prostore Hranilnice Vipava v Postojni vstopil mlajši moški. V notranjosti poslovalnice se je zadrževal vse do takrat, ko je poslovalnico zapustila še zadnja stranka. 

Uslužbencema hranilnice je s pištolo zagrozil oboroženi ropar vstopil v poslovalnico Hranilnice Vipava v Postojni. Nekaj minut Uslužbencema je s pištolo zagrozil in zahteval denar. Izročila sta mu večjo količino gotovine. Med ropom nihče ni bil poškodovan, storilec pa je peš zbežal. 

Kriminalisti so prišli na sled 30-letnemu državljanu Bosne in Hercegovine, ki že dlje časa stanuje na območju Postojne. Dan po ropu so mu v popoldanskih urah vzeli prostost in opravili dve hišni preiskavi. 

V hišnih preiskavah so kriminalisti našli večino denarja, ki ga je dobil pri ropu. Zasegli so mu tudi osebni avtomobil, ki ga je kupil z denarjem, pridobljenim z ropom. 

Osumljenca so danes s kazensko ovadbo privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor. Grozi mu do deset let zapora. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 16:13 23.februar 2018.

    Grozi mu do deset let FITNES zapora ! V Bolgarijo, Romunijo ali Turčijo jih poslat v zapor .

  • francl12 17:34 22.februar 2018.

    "Uslužbencema hranilnice je s pištolo zagrozil oboroženi ropar vstopil v poslovalnico Hranilnice Vipava v Postojni. Nekaj minut Uslužbencema je s pištolo zagrozil in zahteval denar. Izročila sta mu večjo količino gotovine." PA KDO TO PIŠE??? - ŠE PRVOŠOLČEK ZNA BOLJE ...prikaži več OBLIKOVATI STAVKE!!!!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:51 22.februar 2018.

    A ste tale članek prevajali s stričkom GOOGLOM????

Sorodne novice