Slovenija > Črna kronika
1843 ogledov

Streljanje sredi Ljubljane

Pištola EPA
Med moškima je v petek zjutraj prišlo do prerivanja, pri čemer se je sprožilo orožje.

Ljubljanski policisti so bili v petek okrog 8.20 obveščeni o dogodku na območju Šiške, v katerem je prišlo do uporabe strelnega orožja. 

Moška sta se pri garažah zaradi zasebnih zadev sprla. Gre za 34-letnega osumljenca in 36-letnega oškodovanca, ki sta v sorodstvenem razmerju. Med njima je prišlo do prerivanja, pri čemer se je sprožilo orožje.

Oškodovancu je uspelo osumljencu odvzeti orožje, pri tem pa je slednji zbežal s kraja. V dogodku ni bil nihče poškodovan.

Policisti so sprva zadevo preiskovali kot poskus umora, a so nato sporočili, da na podlagi dodatnega zbiranja obvestil in razgovorov z udeleženimi ne gre za poskus umora. Policisti dogodek obravnavajo kot sum storitve kaznivega dejanja grožnje. 

Policisti so danes opravili razgovor z osumljenim, ki mu ni bila odvzeta prostost. Preiskava se nadaljuje, o zaključku pa bo obveščeno pristojno tožilstvo. 

*Fotografija je simbolična.

Hrvaška policija Na rivi Svet Poskus umora v Poreču, pridržan 18-letni Slovenec

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.