Slovenija > Črna kronika
48 ogledov

Pešec gledal v telefon in povzročil nesrečo

pločnik, hoja, superge Žurnal24 main
Včeraj pozno proti večeru je 22-letnik zaradi uporabe telefona med hojo povzročil nesrečo.

"V torek pozno proti večeru je 22-letni domačin pri hoji po pločniku v Izoli gledal v svoj telefon, zaradi česar ni bil pozoren na okolico. Ko mu je nasproti prišel moški s psom, se ga je 22-letnik ustrašil in skočil na cesto, kjer mu je voznik osebnega avtomobila zapeljal čez nart leve noge," v svojih dnevnih sporočilih obveščajo policisti PU Koper.

V nesreči je bil 22-letnik lažje poškodovan.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
 • Avatar strauski
  strauski 19:56 11.julij 2017.

  tudi pešec je udeleženec v prometu in uporaba mobitela bi morala kazniva ,pa saj so že itak vsi kot zombiji in ni prav nič čudno če se pripeti nesreča

 • dzony006 19:56 11.julij 2017.

  ZA " Lavdan / včeraj, 17:50 " SPET EDEN PAMETEN. A je sprehajalec psa gledal v telefon, ali 22. letnik? Pa kaj ljudje nekaj komentirate brez veze, a TI ki te komentiram, tudi uporabljaš Mobi ko hodiš naokoli, pa ne ...prikaži veče gledaš kaj se dogaja pred tabo? Mogoče celo pišeš na Facebook, in SMS-e MED VOŽNJO AVTOMOBILA, ko tako zavzeto BRANIŠ tako ravnanje. Danes sem skoraj imel "bližnje srečanje" z mladenko, ki je vijugala po pločniku v smeri moje hoje, dobro da ni prišlo do "karambola". Kaj če bi še jaz upotrabljal Mobi? Kdo bi bil kriv? Verjetno JAZ, ker sem že starejši človek. ZATO PROSIM, NEHAJTE KAR NEKAJ BLEBETATI, samo da se vas vidi na Portalu. KONEC !!!

 • Gigiiinjo 19:56 11.julij 2017.

  pa ti si fukjen.