Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Pijan motorist povzročil nesrečo

Nesreča motorista Pixsell
Nekaj minut pred četrto popoldne je v Kranju prišlo do prometne nesreče med tremi motorist. Povzročitelj je vozil pod vplivom alkohola.

Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so objavili, da je do nesreče prišlo na Koroški cesti v Kranju, kjer naj bi trčila dva motorista.

Policisti PU Kranj so pri ogledu mesta nesreče ugotovili, da so bili vpleteni trije motorist. 49-letni voznik motorja je po prvih ugotovitvah policije zaradi prehitre vožnje po prehitvanju vozila trčil v drugi motor in povzročil padec motorista in motoristke, ki sta pred njim vozila v isti smeri.

Povzročitelj nesreče je vozil pijan, alkotest je pokazal 0,09 ml/l alkohola. V nesreči se je hudo poškodoval, medtem ko sta jo druga dva motorist, ki sta vozila vsak svoj motor, nista poškodovala.

PREBERITE TUDI:

Komentarjev 10
  • lv 09:17 04.april 2016.

    Včasih so bili motoristi res objestni. Sedaj opažam bistveno izboljšanje. Pravzaprav večina motoristov vozi prav zgledno. Večrat se motorist vozi lepo 50km/h skozi naselje lepo v koloni. Ko pa pride iz naselja, pa pospeši. Zakaj pa ne, saj konec koncu ...prikaži več je motor temu namenjen. In kot vozniku avta me to sploh ne moti. Pravzaprav je fino videt kako švigne mimo.

  • malonaokoli 08:39 04.april 2016.

    vozniki hitrih motorjev in avtomobila znamke BMW so tipični predstavniki z preveč egotripa.

  • max 06:04 04.april 2016.

    Če ne drugega, so kot potencjalni darovalci organov vsaj družbeno koristni.