Slovenija > Črna kronika
80028 ogledov

Po strašljivi nesreči pri Vrhniki so morali gasilci na razbremenilni pogovor

Prometna nesreča, avto na boku PGD Rogaška Slatina
Zapis logaških gasilcev vas bo gotovo streznil. Bodite pozorni na cesti.

„Danes dan na žalost končujemo z razbremenilnim pogovorom z našim društvenim zaupnikom,“ so na Facebooku zapisali gasilci.

V manj kot desetih minutah so namreč morali posredovati v treh različnih prometnih nesrečah.

Ob 14.49 se je na avtocesti med Logatcem in Vrhniko v smeri proti Ljubljane tovorno vozilo zaletelo na osebno vozilo.

V nesreči je umrl sedemletni otrok iz osebnega vozila, še en otrok in mama pa sta poškodovana.

Gasilci smo zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom izvlekli ponesrečence iz osebnega vozila, pomagali reševalcem NMP Logatec, Cerknica in Postojna pri oživljanju in oskrbi otroka, odklopili akumulatorje in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine.

Reševalci so poškodovanca na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana. Primorska avtocesta je bila zaradi nesreč med Logatcem in Vrhniko več ur zaprta v smeri proti Ljubljani.
 

🏴Danes dan, nažalost končujemo z razbremenilnim pogovorom z našim društvenim zaupnikom. 🏴 Danes smo na avtocesti med...

Posted by PGD DOLNJI LOGATEC on Friday, September 25, 2020

Ob 14.45 je na avtocesti med Logatcem in Vrhniko, občina Logatec, v smeri Ljubljane osebno vozilo trčilo v odbojno ograjo in obstalo na odstavnem pasu.

Gasilci smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. Reševalci NMP Postojna so poškodovanca oskrbeli na kraju. Primorska avtocesta je bila zaradi nesreč med Logatcem in Vrhniko več ur zaprta v smeri proti Ljubljani.

Ob 14.48 je na avtocesti med Logatcem in Vrhniko, občina Logatec, v smeri Ljubljane osebno vozilo trčilo v odbojno ograjo. Gasilci smo zavarovali kraj nesreče, pomagali reševalcem NMP Logatec, Cerknica in Postojna pri oskrbi ponesrečenca, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. Reševalci so poškodovanca na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana. Primorska avtocesta je bila zaradi nesreč med Logatcem in Vrhniko več ur zaprta v smeri proti Ljubljani.

"Ob takih in podobnih trenutkih spoznamo, da povsem prostovoljno opravljamo težko delo na profesionalen način - gre za naš način življenja," so zapisali gasilci

„Naj se na tem mestu vsem enotam zahvalimo za odlično sodelovanje in res dobro opravljeno delo. Zahvaljujemo se tudi vsem gasilskim enotam, ki ste nam ponudile psihološko pomoč. Svojcem nesrečne družine pa izrekamo iskreno sožalje in hitro okrevanje,“ so še dodali.

 

*Fotografija je simbolična.

Komentarjev 10
  • posos47971 20:45 26.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim........ quality9.best

  • posos47971 20:45 26.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim........ quality9.best

  • Orto 20:00 26.september 2020.

    , ki jo opravljajo v svojem prostem času, ko ti veejetno " pilotiraš" na sedežni.