Slovenija > Črna kronika
8556 ogledov

Portorož: Psa ni želela dati na povodec, kar sama pogrizla redarja

Pitbul Profimedia
Pes je bil očitno precej manj nevaren od lastnice ...

Trikrat brcnila v mednožje in pogrizla roko

Primorske novice poročajo o bizarnem dogodku, ki se je v Portorožu pripetil v petek zvečer. 29-letna ženska iz Slovenj Gradca naj ne bi želela ubogati ukaza redarjev, naj psa pasme pitbul priveže na povodec.

Menda naj bi redarjema zabrusila, da povodca niti nima in da psa ne bi pripela nanj, tudi če bi ga imela. Redarja sta se ji približala, enega od njiju pa naj bi ženska nato trikrat brcnila v mednožje, ko jo je prijel, ker jo je želel umiriti, pa naj bi ga še nekajkrat močno ugriznila v roko. Pes je medtem zbežal.

Razbila kotliček v celici

Kot poročajo Primorske novice, naj bi jo žensko pridržali policisti, ki sta jih medtem poklicala redarja. Zmerjala je tudi njih in ni hotela posredovati svojih dokumentov. Pri njej so našli približno gram posušenih rastlinskih delcev, odredili so ji strokovni pregled, ki naj bi razkril, katere substance so jo pripravile do takšnega ravnanja. Ženska pa se še vedno ni umirila. Razgrajala je tudi v celici na policijski postaji, na pomoč so morali poklicati celo zdravnika. V celici naj bi razbila kotliček za splakovanje školjke.

Kljub temu so jo v soboto zjutraj izpustili, čeprav je dobila zajeten kupček kazni. Zaradi izzivanja k pretepu so ji izrekli 250, zaradi prepiranja in kričanja na uradno osebo 420 in zaradi neupoštevanja ukazov uradne osebe 330 evrov kazni. Zoper njo so spisali še dve kazenski ovadbi; prvo zaradi preprečitve uradnega dejanja in drugo zaradi groženj, poročajo Primorske novice.

Prazna pnevmatika in kit za popravilo Policisti razkrili trike Avto Tatovi na avtocestah in počivališčih vse bolj domiselni

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 11
  • ode 19:36 04.avgust 2020.

    Ludvik Tomšič, to je tisti protestant, ki bi janšeta ubil, obesil in zadavil, protestira na javnem kraju s psom, ki nima nagobčnika, čeprav je iz posnetkov razvidno, da je pes belgiski ovčar ali neka njegova varianta, ki se šteje med ...prikaži več nevarne pse. Kaze po zakonu o varstvu živali je 200 eur.

  • Korona0 12:29 04.avgust 2020.

    Cucke na kratke povodce, v običajnih krajih, kjer se sprehajajo ljudje, pa cucki nimajo kaj iskati. Takšne idiote, kot je ta blesava baba pa zapret v kletko 1x1x1 m ter jo pustiti na soncu, brez vode, pri 30+ stopinjah, dokler ...prikaži več se ne umiri ali karkoli drugega.. Kaj pa še, pa cucke, pa več cuckov, marš!!!

  • SonnyBlack 12:14 04.avgust 2020.

    bravo zenska...te redarje bi tak treba kamenjat,ker so idioti...ki se skrivajo za znacko zakona...sicer pa kaki te to je redar,ce ga z3nska v jajce nabinca...redarji so gumpci

Sorodne novice