Slovenija > Črna kronika
3665 ogledov

Pošastna mati sinova spekla v pečici

Policija Profimedias
Mati je krivdo poskušala zvaliti na sorodnika.

Lamora Williams, 24-letna mati samohranilka iz Atlante, je obtožena za umor dveh sinov, starih dve in eno leto. Dečka naj bi dala v pečico in jo prižgala, piše The Independent. 

Policijo je poklical oče obeh dečkov, po tem, ko ga je poklicala nekdanja partnerka. Prek videoklica naj bi mu sporočila, da je nekaj narobe in pokazala trupli otrok. 

Policija je ob prihodu lahko le še ugotovila, da sta dečka umrla. Williamsova jim je dejala, da je fanta varoval sorodnik, o katerem pa ob njihovem prihodu ni bilo sledu. Ta naj bi varoval otroke, ko je šla po opravkih, in ko se je vrnila, je videla, kaj se je zgodilo. Sama kakršnokoli krivdo zavrača.

V stanovanju je bil tudi triletni sin, ki se ji je tudi rodil v zvezi z očetom umrlih otrok. Ženskin najstarejši otrok, 6-letna hčerka, pa je bila pri sorodnikih, ko se je zgodil umor. 

Na podlagi vseh dokazov so za grozljivo dejanje obtožili mamo otrok. Njeni sorodniki in prijatelji so za lokalne medije povedali, da ima Williamsova težave z duševnim zdravjem. 

Tragedija v Braziliji Zažgal štiriletnike Svet Krut napad v vrtcu. Znano število mrtvih London požar Tragedija Slovenija V požaru umrli štirje otroci

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1