Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Poziv očividcem: lažje poškodovan otrok

policija Anže Petkovšek
Danes okrog 11.45 se je na Tržaški cesti v Logatcu zgodila prometna nesreča, v kateri je bil lažje telesno poškodovan otrok.

Neznani voznik, šlo naj bi za starejšega moškega, osebnega avtomobila volkswagen golf serije III, bele barve, ljubljanskega registrskega območja je vozil po Tržaški cesti v Logatcu iz smeri Vrhnike.

Na Tržaški cesti, natančneje pri hišni številki 19 v Logatcu, je trčil v otroka, ki je pravilno prečkal vozišče na označenem prehodu za pešce. Voznik se je na kraju nesreče sicer ustavil, nato pa vožnjo nadaljeval s Tržaške ceste proti Čevici. Otrok je bil v nesreči lažje poškodovan, zato so ga občani pripeljali v Zdravstveni dom Logatec.

Poziv očividcem

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija naproša voznika golfa in vse očividce, da se zglasijo na Policijski postaji Logatec ali Postaji prometne policije Ljubljana (Grič, izvoz Brdo). Lahko tudi pokličejo na eno izmed telefonskih številk: Policijske postaje Logatec (01) 750 80 20, Policijske postaje Ljubljana (01) 583 88 20, številko policije za nujne klice 113 ali anonimni telefon 080 1200, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.