Slovenija > Črna kronika
6260 ogledov

Pozor, nekdo se spravlja na parkirane avtomobile!

Jesenice parkirišče Facebook Parkirišče na območju Jesenic.
Na Jesenicah svarilo pred namernim uničevanjem parkiranih avtomobilov.

Potem ko so policisti v soboto na območju Jesenic spet obravnavali tri primere poškodovanja parkiranih avtomobilov pred večstanovanjskimi objekti oz. v garažah.

Neznanec v petek in soboto na parkiranem avtomobilu na območju Jesenic poškodoval brisalce, zadnje steklo in vzvratno ogledalo, na drugem in tretjem je poškodoval brisalce. so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj. Jeseniški policisti o dejanjih zbirajo obvestila in bodo o vsem obveščali pristojno državno tožilstvo.

Na PU Kranj zaradi ponavljajočih se dejanj na območju Jesenic svetujejo pozornost na zadrževanje oseb okoli parkiranih avtomobilov po parkirnih površinah in garažnih hišah pred večstanovanjskimi objekti, stolpnicami ter na nenavadne okoliščine, ki bi vzbujale sum, da bi bilo lahko storjeno kaznivo ravnanje. Z do sedaj izvedenimi aktivnostmi policistom namreč storilca še ni uspelo izslediti.

"S skupnim sodelovanjem lahko preprečimo, da bi bilo jutri poškodovano vaše vozilo. Skrb nas vseh je, da živimo varno in da je varno naše premoženje," so zapisali na PU Kranj in zaprosili vse, ki bi karkoli vedeli o teh dejanjih oziroma so jim bili priča, da se oglasijo na Policijski postaji Jesenice ali pokličejo na telefon 04/582 13 00, 113 ali anonimni telefon 080 1200. Poleg tega lahko pišejo na pp_jesenice_pukr@policija.si.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.