Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

Pred hotelom v Radencih ukradli turistični avtobus

Avtobus Shutterstock
Izpred hotela Radin v Radencih so v noči na danes ukradli avtobus nemških registrskih številk.

Avtobus modre barve z zlato-rumenim napisom Ditrich Turistik ter narisanim globusom med obema besedama, so ukradli med 20. uro v petek ter 7.45 danes, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Gre za avtobus znamke Setra, tip 41GTHD, letnik 2008. Vozilo je poškodovano po levi strani, oškodovanec pa je avstrijski državljan. Vozilo je vredno med 250.000 in 280.000 evrov. V sefu avtobusa pa so bile plačilne kartice in 1500 evrov gotovine.

Policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o tatvini avtobusa, da o tem čim prej obvestijo najbližjo policijsko postajo, pokličejo na telefonsko številko policije 113 oziroma na anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 2
  • crvit 15:50 16.november 2013.

    mogoče ga ima kdo v žepu avtobus mislim ker je tak majhen da se ga res ne da videt z prostim očesom,policija in ostali dejte ne jebite če ste slepi pojdite k okulistu mogoče se vam potem prikaže avtobus pred ...prikaži več oči,tukaj gre za navadno sranje in nekdo bo spet zaslužil bajne vsote denarja.Tud če se mi pelje mimo hiše me boli k.... policajčki delajte nekaj ne pa da samo igrate inkasante na cestah za varnost tako ali tako ne poskrbite.

  • jocif 15:04 16.november 2013.

    Ne se hecat, kdo normalen bo pa šel krast avtobus!? Gre za zavarovalniško goljufijo in nič drugega!