Slovenija > Črna kronika
26268 ogledov

Huda prometna nesreča mladeničev na Zaloški cesti v Ljubljani

Ponoči nekaj pred 1. uro so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o hudi prometni nesreči na Zaloški cesti v Ljubljani.

* - Fotografija je simbolna

Iz policije so sporočili, da so po do sedaj zbranih obvestilih ugotovili, da je za zdaj še neznani voznik osebnega vozila znamke renault megane scenic vozil po Zaloški cesti v Ljubljani iz smeri Fužin proti Zalogu. Na delu ceste, kjer vozišče poteka v dolg levi nepregledni ovinek po klancu navzdol, pa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom, ki je zdrselo preko vozišča Zaloške ceste na travnat nasip in nato silovito trčilo v betonski steber nadvoza železnice, ki poteka nad voziščem Zaloške ceste. 

Nesreča v Hampovici na Hrvaškem Umrl 28-letnik Svet Grozljiva nesreča, avto prepolovilo

Nihče ni uporabljal varnostnega pasu!

Po trčenju sta dve osebi ostali ukleščeni v vozilu, ter sta bili s tehničnih posegom gasilcev PGB Ljubljana rešeni iz vozila, medtem ko sta dve osebi padli iz vozila. Glede na do sedaj zbrana obvestila nihče ni uporabljal varnostnega pasu. 

20-letnik in 24-letnik sta v nesreči utrpela hude telesne poškodbe, na policiji pravijo, da sta njuni življenji ogroženi. 24-letnik in 34-letnik sta utrpela lažje poškodbe. Vsi so bili odpeljani v KC Ljubljana. 

Nesreča pred cestninsko postajo Dragotinci Popolna zapora Slovenija Na odseku, ki je že terjal dve življenji, nova nesreča

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila tudi dežurna preiskovalna sodnica in tožilec. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo predvsem v smeri ugotavljanja dejanskega voznika, ki naj bi vozil v času nesreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.