Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Roparja prestrašila dimna zavesa

rop, Zlatarna Menart, dimna zavesa
1/2
Žurnal24 main
Ko je eden od roparjev preskočil prodajni pult, je zaposleni sprožil dimno zaveso in nepridiprava sta pobegnila neznano kam.

Zjutraj okoli 8.40 sta v Zlatarno Menart na Dunajski cesti vstopila neznanca, eden pa je preskočil prodajni pult. Zaposleni je takoj sprožil dimno zaveso kot enega od zaščitnih elementov v poslovnem prostoru. Nepridiprava sta, ne da bi karkoli ukradla, zbežala neznano kam, prav tako po znanih podatkih ni bil nihče poškodovan. Zatarna je bila v zadnjih letih že nekajkrat tarča roparjev, nazadnje decembra lani, ko prav tako niso odnesli ničesar, gmotna škoda pa je bila minimalna tudi zaradi sproženja sistema varnostnega dima.

Trenutno policisti intenzivno zbirajo podatke za razjasnitev okoliščin dogodka ter v ožji in širši okolici izvajajo prve nujne ukrepe za izsleditev in prijetje storilcev, so sporočili s Policijske uprave ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.