Slovenija > Črna kronika
7831 ogledov

Sosedu bo hvaležen do konca življenja

dim ogenj stopnišče Fotografija je simbolična.
V noči na nedeljo so imeli največ dela gasilci. Ljubljančan si bo za vselej zapomnil dobrososedsko pomoč.

* - Fotografija je simbolna.

Uprava RS za zaščito in reševanje (SPIN) poroča o več posegih gasilcev v noči iz sobote na nedeljo. Malo pred polnočjo je v stanovanju na Cesti 24 junija v Ljubljani zagorela hrana na štedilniku. Sosed je opazil dim, zbudil stanovalca in iznesel posodo. Gasilci GB Ljubljana in PGD Črnuče so pregledali in prezračili prostore. Stanovalca pa so pregledali reševalci RP Ljubljana.

Požar Slovenija Požar v kuhinji, moški zaradi hudih poškodb umrl na kraju

Uro in pol kasneje sta na Vodnikovi cesti v Ljubljani pod nadstreškom z manjšim skladiščnim prostorom goreli osebni vozili. Gasilci GB Ljubljana in PGD Dravlje so požar pogasili, prekopali in iznesli ožgane dele ter območje pregledali s termovizijsko kamero. Vozili in objekt so uničeni.

Ob 2.45 so v Rumanji vasi, občina Straža, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Vavta vas so nadzorovali izgorevanje saj, pregledali dimnik in okolico ter odsvetovali nadaljnje kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Nesreča športnega letala Šentjernej Slovenija Letalo strmoglavilo in eksplodiralo, pilot umrl

Ob 4.50 so imelo delo tudi gasilci v Lokvah, občina Črnomelj, ko je gorelo vlečno, osebno in kombinirano vozilo. Gasilci PGD Črnomelj so požar pogasili in s termovizijsko kamero pregledali vozila in okolico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.