Slovenija > Črna kronika
264 ogledov

Štiri prometne nesreče na uro

tzce<kro>: 16.09.2007, prometna nesreca, avtomobil, karambol, cesta, prome tzce<kro>: 16.09.2007, prometna nesreca, avtomobil, karambol, cesta, prome
Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 100 prometnih nesreč, od tega devet nesreč z lahkimi poškodbami in ena s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 110 kršitev javnega reda in miru ter 136 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 79-krat posredovali na javnih krajih in 31-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so osem kršiteljev.

Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli deset vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 72 tatvin, 32 vlomov, 14 poškodovanj tuje stvari, sedem povzročitev telesnih poškodb, tri nasilja v družini in grožnje, dve kaznivi dejanji v povezavi s prepovedanimi drogami ter po eno kaznivo dejanje ponarejanja listin, ponarejanja denarja in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.