Slovenija > Črna kronika
79683 ogledov

Skrivnostno izginotje mlade Ljubljančanke

Pogrešana Tanja Kofol Policija
Starši prosijo za pomoč.

Januarja letos so bili policisti Policijske postaje Ljubljana Moste obveščeni, da je neznano kam izginila 29-letna Ljubljančanka Tanja Kofol. Novico so policiji sporočili svojci, informacija pa je bila, da je na območju Italije ali Avstrije. Znano je bilo tudi to, da ima avtomobil citroën C3 modre barve, z goriškega registrskega območja.

Avtocestna policija Slovenija Pogrešano dekle so našli

Sledi za Tanjo so se v izgubile 11. januarja na Dolenjskem, od koder je odšla neznano kam. Mama Zvezdana in oče Sandi sta svojo stisko izpovedala novinarjem Primorskih novic. Izginotje, ki traja že skoraj mesec dni se zdi sumljivo.

Zadnji signal, zabeležen na njenem mobilnem telefonu je bil 18. januarja, njen avtomobil pa so izsledili v Novem mestu 1. februarja. Tanjin oče prosi vse, ki bi imeli kakršnokoli informacijo, da to nemudoma javijo. Starša upata, da je njuna 29-letna hči živa in zdrava.

policijski avtomobil Slovenija Pogrešano žensko in otroka našli

Preklicali so vse

Primorske novice pišejo, da se je Tanja na novega leta dan lani odpeljala v Novo mesto k prijatelju. Spoznala ga je v Londonu, kjer je delala, skupaj pa naj bi dočakala novo leto. Pri njem naj bi bila do 11. januarja, ko je prijatelj mislil, da gre domov, a mu je poslala sporočilo, da gre za 10 dni v program Vipassana. Gre za program meditacije, zato so starši informacije preverjali pri nas, v Italiji in Avstriji. Poklicali so v vse okoliške samostane, varno hišo, Zavod Pelikan. Sled za Tanjo, za katero trdijo, da ni uživala psihoaktivnih snovi niti ni kadila, se je izgubila.

Peng Shuai Je svobodna? Šport 'Pogrešana' Kitajka se veseli srečanja s predsednikom Moka

Primorske novice še pišejo, da sta starša z rezervnim ključem odklenila njen avto, v katerem so bile vse njene stvari. Njeni zapisi, ki so jih našli v avti po prepričanju policije ne kažejo na možnost samomora. V iskalni akciji ljubljanskih in novomeških policistov so s službenimi psi preiskali območje reke Krke. Sledi so pse pripeljale do struge reke, zato so angažirali društvo za podvodne aktivnosti. Preiskali so oba bregova reke Krke in tudi dno reke.

Avtocestna policija Slovenija Našli pogrešano osebo

Kot pri časniku še citirajo starša pogrešane Ljubljančanke, naj bi Tanjo epidemija zelo potrla. Rada je potovala, zaradi ukrepov pa je obstala v Sloveniji. Starša prosita, da naj se jima javi, vse druge pa, da sporočijo kakršnokoli informacijo, če jo imajo.

Tanja je visoka okoli 170 cm, suhe postave, temno rjavih las, segajočih do ramen. Na Policijski upravi Ljubljana naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Moste (01 586 76 00) ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.
 

Komentarjev 3
  • Odess_Yanez 08:34 13.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Lemsnialla
    Lemsnialla 20:42 12.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 20:30 12.februar 2022.

    Signal telefona nazadnje zaznan v Straži pri reki Krki, kasneje pa je bil njen telefon v njenem zaklenjenem avtu parkiranem v Novem mestu več 10km stran. V zgodbi, ki je sicer v času novega leta lahko tudi čustveno težka, in ...prikaži več zaradi tega na tak način človek lahko tudi obupa, nekaj manjka. Pa ja ni šla peš nazaj v Stražo in skočila v reko. Človek seveda lahko izgine, a ta trenutna možna različica zgodba brez pomoči druge osebe ne more bit prava. Drugo je pa še, zakaj bi hotla skrit svoje dejanje.