Slovenija > Črna kronika
10493 ogledov

Ugrabil avtobus LPP, ena oseba mrtva

Policija sirena Anže Petkovšek Ugrabitev LPP avtobusa na Barjanski cesti v Ljubljani.
Policija je dogodek potrdila.

Sinoči nekaj pred 21. uro je na avtobus ljubljanskega potniškega prometa vstopil neznanec in voznika, domnevno z izvijačem prisil, da je zapeljal proti južni ljubljanski obvoznici. Grozil mu je, da ga bo ubil.

ugrabitev LPP avtobusa | Avtor: Anže Petkovšek Ugrabitev LPP avtobusa na Barjanski cesti v Ljubljani. Anže Petkovšek

Voznik prevozil rdečo luč in tako opozoril policiste

Voznik naj bi po poročanju Dela namerno prevozil rdečo luč na semaforju in na ta način opozoril policiste. Policijo je uspela poklicati tudi ena izmed potnic na avtobusu. 

Ugrabitelj umrl v policijskem avtu?

Policisti naj bi skušali avtobus ustaviti, pri čemer naj bi bil storilec - po za zdaj še neuradnih podatkih - ubit. Kot poroča Siol, naj bi policisti neznanca vklenili, med zaslišanjem v avtu pa je izgubil zavest. Začeli so ga oživljati a neuspešno. 

Od potnikov ni bil poškodovan nihče. 

ugrabitev LPP avtobusa | Avtor: Anže Petkovšek Ugrabitev LPP avtobusa na Barjanski cesti v Ljubljani. Anže Petkovšek

Zaviranje Akcija Slovenija Voznik izzival, policisti so ga prijeli dve minuti po prijavi streljanje Strasbourg Pri nas Slovenija Ustrelil 25- in 29-letnika, eden poškodbam podlegel

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • ode 08:40 05.april 2019.

    In kakšno je to steklo, ki ločuje voznika od ostalih potnikov, da ga razbil z enim udarcem izvijača! Verjetno ni tam zato, da voznik med vožnjo lahko prdi, ampak iz varnostnih razlogov.

  • ode 08:30 05.april 2019.

    Na siolu piše, da jih je nekdo klical anonimno, da je bil terorist "visok, vitek, svetlolas, ki je govoril slovensko, brez tujega naglasa". Gre morda za zavajojoč opis, da ne bi nastala panika, češ, opis ustreza čistokrvnemu Slovencu, zato se ...prikaži več "nimamo česar bati". Čudno, da ni nihče "klical" na siol včeraj, ko so "svetlolasi teroristi, brez tujega naglasa", na novemeškem območju napadli policijo.

  • milan41 06:59 05.april 2019.

    Jaz stavim na Cassaraggija , samo njemu lahko pade na pamet tako blesava ideja !