Slovenija > Črna kronika
87 ogledov

Umor na Viški cesti v Ljubljani

streljanje vič
1/9
Bralka
Na Viški cesti v Ljubljani je bila včeraj popoldne ubita ena oseba. Namesto z denarjem znancu vrnil s strelom v glavo.

"Danes okoli 16.40 je bil OKC PU Ljubljana obveščen o dogodku na Viški cesti v Ljubljani, v katerem je ena oseba umrla. Prva zbrana obvestila kažejo na to, da je oseba umrla nasilne smrti," so nam včeraj povedali na policiji.

Ker naj bi znancu dolgoval precej denarja, naj bi neznani moški včeraj popoldne upnika večkrat ustrelil. Žrtev je strelom podlegla pred ljubljanskim lokalom Skay bar na Viču, kjer naj bi na vhodu v lokal obležal v mlaki krvi.

"Čisto prijateljsko naj bi se dobila na kavi. Potem pa prijatelja ustreli za brezveze," je bilo razbrati iz medsebojnih pogovorov med neznanimi očividci, ki so policijsko preiskavo kraja zločina opazovali od daleč.

Iz opisov odnosa med umorjenim in domnevnim morilcem je sledilo, da so kraj tragedije opazovali njuni znanci. "Rafa in Mare sta si bila dolžna nekaj denarja," je bilo še slišati iz njihovih vrst, medtem ko so mrliški ogledniki truplo pospravili in odpeljali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.