Slovenija > Črna kronika
53191 ogledov

V Ljubljani množična racija, pridržali več ljudi

Novice: Pri nas. Streljal v avto. Reševalni pas/Twitter
Na delu so bili številni pripadniki posebnih policijskih enot.

Na območju Policijske uprave Ljubljana so po poročanju spletnega portala 24ur.com v torek potekale hišne preiskave zaradi suma storitve kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog. Pridržali so več ljudi.

Po informacijah portala so opravili več kot 50 hišnih preiskav, aktivirani pa so bili tudi številni policisti posebnih policijskih enot.

Kot so jim sporočili s Policijske uprave Ljubljana, zaradi interesa preiskave trenutno ne morejo posredovati več informacij. Več bodo predvidoma razkrili v prihodnjih dneh.

Spletna goljufija saj ni res, pa je Slovenija Letos že za 2,5 milijona evrov oškodovanj
Komentarjev 3
  • ico8 17:25 16.februar 2022.

    Cudno, cudno, da ne objavite tudi, da so prijeli tisto licinko iz anusa!? A je ze pristopil perjadni armadi letecih podgan?

  • bobubob 16:19 16.februar 2022.

    Eh, pa sem že za trenutek pomislil, da so kot predvolilni bonbon ljudstvu namenili racijo na NIJZ .... Seveda,nova realnost je drugačna - tule volilci večinsko ljubijo 'prijazne' oblastnike, ki opletajo s sladkimi besedami, spodnji romunski EU poslanec pa se ...prikaži več pri nas ne bi s svojo miselnostjo uspel prebiti niti v kak hišni svet.... naši raje igrajo na orglice.. https://publishwall.si/SasVnv/post/619144/romunski-parlamentarec-eu-demokracija-ali-tiranija-slo-podnapisi

  • ivo5 15:40 16.februar 2022.

    Upam, da se jim tresejo ritke, kdo bo na vrsti. Jih kar mrgoli uvoznikov snegca.