Slovenija > Črna kronika
7839 ogledov

V Stražišču pri Kranju ponoči kot v filmski akciji

Policija in nova vozila provida Andrej Leban
Kranjski policisti so opolnoči na območju Stražišča nadzorovali promet. Želeli so ustaviti voznika, nato pa so se začele scene kot v filmski akciji.

V nadzoru prometa so policisti ustavljali voznika osebnega avtomobila, ki pa je vožnjo nadaljeval. Med begom pred policijo je voznik tudi čelno trčil in poškodoval drugo vozilo, a se ni ustavil. Policisti so voznika, za katerega sumijo, da je vozil pod vplivom drog, izsledili slabih 20 minut kasneje.

Volitve 2017 Andrej Šiško Slovenija Policija meni, da je bilo posredovanje primerno

Omenjeni voznik je najprej, namesto da bi se pred policistoma ustavil, vožnjo pospešil in se začel naglo oddaljevati od mesta kontrole. Policista sta voznika s službenim vozilom hitro dohitela in ga ponovno poskušala varno ustaviti. Voznik ju ni upošteval, ampak je nadaljeval z nevarno ter predrzno vožnjo po ulicah Stražišča. Zaradi varnosti sta policista intenzivnost sledenja takrat zmanjšala, bežeči voznik pa se je zato lahko nekoliko oddaljil od patrulje, so sporočili iz Policijske uprave Kranj.

Rdeča luč na semaforju Slovenija Voznik avtubusa prevozil rdečo in zbil kolesarja, policija prosi za pomoč

Na poti njegove vožnje sta policista v nadaljevanju naletela na prometno nesrečo z gmotno škodo, ki jo je s čelnim trčenjem povzročil omenjeni voznik in s kraja pobegnil s poškodovanim vozilom.

Bežal s traktorjem Kot v filmu Svet Bežal s traktorjem, policija ga je lovila po njivah

Na podlagi zbranih podatkov so policisti voznika izsledili slabih 20 minut po nesreči. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal negativen rezultat, podan pa je sum, da je vozil pod vplivom prepovedanih drog.

pop tv Neuradno Slovenija Pop TV in Planet TV preiskuje policija

Policisti so mu zato odredili strokovni pregled in mu odvzeli vozniško dovoljenje, obravnavajo pa ga zaradi suma kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa, so še zapisali na policiji.
 

Komentarjev 3
  • moder 10:06 29.april 2018.

    Torej tudi na droge ni bil pozitiven! Morda *zdravila* na recept? Psssst o temu se pa ne govori, ker bi lahko farmacija utegnila izdati na recept kak strup manj,....