Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

V treh urah umrle tri osebe

Okoli četrte ure zjutraj je na cesti od Šibenika proti Vodicam, v bližini bencin
1/10
Žurnal24 main
Pri Šibeniku sta v jutranjih urah umrla voznik motorja in osebnega vozila. V Pulju je hudim poškodbam zaradi padca z mopeda podlegel 22-letnik.

Fotografije tragičnih nesreč si lahko ogledale TUKAJ.

V jutranjih urah sta v dveh prometnih nesrečah pri Šibeniku umrla dva moška. Okoli četrte ure zjutraj je na cesti od Šibenika proti Vodicam, v bližini bencinske črpalke, rdeč cestni motor močno trčil v avtomobil. Voznika motorja je dobesedno katapultiralo iz sedeža. Poškodbe so bile prehude, tako da je moški umrl na kraju dogodka.

Nedaleč stran od prvega prizorišča nesreče je okoli šeste ure zjutraj na jugovzhodni šibeniški obvoznici umrl voznik avtomobila znamke Seat Ibiza, štirje sopotniki so bili ranjeni. Avtomobil je iz za zdaj še neznanih razlogov zletel s ceste in trčil v drog javne razsvetljave.

V Pulju umrl 22-letnik
Okoli pete ure zjutraj je v centru Pulja umrl 22-letnik, voznik mopeda Piaggio puljske registracije. Mladeniču zaradi neprilagojene hitrosti ni uspelo zvoziti ovinka, izgubil je nadzor nad motorjem in udaril ob rob vozišča.

Zaradi silovitega udarca je motor zletel v drevo, nakar ga je odbilo na drugo stran cestišča. Mladenič je padel na rob pločnika in se pri tem huje poškodoval. Nekaj ur kasneje je umrl v puljski bolnišnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.