Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Viola, ki je napadla zmaja, za zapahi

Navijači Viol so se po neodločenem izidu 1: 1 znesli nad rivali iz Green Dragons Žurnal24 main
Policija je prijela navijača mariborskih Viol, ki je osumljen, da je 16. aprila po nogometnem derbiju med Olimpijo in Mariborom zabodel člana Green Dragonsov.

Kriminalisti so 28-letnega napadalca iz okolice Maribora izsledili 28. aprila in ga pridržali. S kazensko ovadbo zaradi poskusa uboja so ga privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor.

Po palicah in pesteh zapel še nož
Med preiskavo je policija ugotovila, da je navedenega dne okoli 20.20 skupino petih navijačev Green Dragonsov dohitela manjša skupina pripadnikov Viol, ki so bili obroženi s kiji in palicami. Po prvotnem verbalnem spopadu je sledilo fizično nasilje, pri tem pa je 27-letnik z nožem v predel podpazduhe zabodel 23-letnika iz Ljubljane. Po dejanju so se vpleteni razbežali, 23-letnik pa je zaradi hudih poškodb obležal na Kolodvorski ulici.

Osumljeni napadalec je sicer že stari znanec policije, saj so ga v zadnjih letih že večkrat obravnavali, bil pa je tudi pravnomočno obsojen zaradi nasilništva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.