Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Vlak povozil žensko

vlak zenska
1/2
Fotosmedia
Vlak je povozil žensko, ki je hodila po železniški progi. Zaradi poškodb je umrla na kraju dogodka.

OKC Policijske uprave Maribor je bil ob 7.51 obveščen, da je na železniški progi med Mariborom in Hočami vlak trčil v žensko, ki je sama hodila po železniški progi. Tja so bili napoteni policisti, ki so kraj nesreče zavarovali in začeli zbirati obvestila. Ženska je na kraju dogodka zaradi poškodb umrla.

Po do zdaj zbranih ugotovitvah policistov in kriminalistov je ženska storila samomor. Na železniške tire je pred vlak Intercity namreč stopila v času, ko je ta takoj za železniško postajo Tezno v smeri Hoč močno pospeševal in dosegel hitrost okoli 160 kilometrov na uro. Identiteta umrle še ni ugotovljena.

Zaradi opravljanja nalog policije je bil do 10.15 prekinjen ves železniški promet v obe smeri.

OKC PU Maribor obveščen, da je na železniški progi med Mariborom in Hočami, vlak trčil v žensko, ki je sama hodila po železniški progi. Na kraj so bili napoteni policisti, ki so kraj zavarovali in začeli z zbiranjem obvestil. Do sedaj so ugotovili, da je ženska na kraju podlegla poškodbam.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.