Slovenija > Črna kronika
1506 ogledov

Z mladoletnikom zapeljal v jarek z vodo

Policija Saša Despot
Dež, ki je zajel Slovenijo ponoči je preglavice povzročal tistim z zamašenimi cevmi z dovodi do meteornih odplak. Policisti pa so obravnavali tudi hudo nesrečo z motorjem, gasilci pa so reševali otroka iz jaška.

V soboto zvečer, ob 20.17 je v naselju Florjan v občini Šoštanj voznik z mladoletnim sopotnikom z motorjem zapeljal v jarek z vodo. Oba sta se huje poškodovala. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, rešili poškodovanca ter ju predali reševalcem NMP Velenje. Ti so ju prepeljali v SB Celje.

POP TV Podrobnosti Svet V tragični nesreči umrl lastnik Pop TV in Kanala A

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 88 prometnih nesreč, od tega pet nesreč z lahkimi poškodbami in eno s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 89 kršitev javnega reda in miru ter 96 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 56-krat posredovali na javnih krajih in 33-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so pet kršiteljev. Zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov je bil pridržan en voznik in zaseženih osem vozil.

požar, Fužine, stanovanje, gasilec, gasilno vozilo | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
* Fotografija je simbolna

Razno 16.03.14, viski, alkohol, pijaca, steklenica, kozarec, foto: Zurnal24 KRONIKA Gorenjska Po krožišču kar naravnost

Že prej, ob 17.43 pa je v Vodnikovi ulici, v naselju Dob, občina Domžale, na vrtu pred stanovanjskim objektom, tri letni otrok zlezel v vkopano betonsko cev, premera 30 centimetrov in se zagozdil. Gasilci CZR Domžale so s pomočjo bagra ter s tehničnim posegom otroka nepoškodovanega rešili iz cevi.

Nesreča na  avtocesti, Hrušica, občina Jesenice. Zapeljal pod tovornjak. NESREČA Gorenjska Zaril se je pod tovornjak

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 41 tatvin, 19 vlomov in poškodovanj tuje stvari, štiri grožnje in nasilja v družini, tri povzročitve telesnih poškodb, dva ropa in drzni tatvini ter eno ponarejanje listin in kaznivo dejanje v povezavi s prepovedanimi drogami. Ukrep prepoved približevanja je bil izrečen trem osebam.

GRS SORIŠKA PLANINA Gorenjska Tik pred temo trčila v drevo

Danes ponoči, ob 1.35 pa je na Poti na Jošt v Kranju osebno vozilo trčilo v drevo. Kranjski gasilci so zavarovali kraj nesreče, na vozilu odklopili akumulator, očistili po vozišču razlite tekočine in nudili pomoč pri razsvetljavi policistom. Poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci NMP Kranj.

Komentarjev 1
  • klobasa1 08:50 03.april 2021.

    V soboto zvecer 20.17. A je 1 aprilska sala?