Slovenija > Črna kronika
4604 ogledov

Za informacije o pogrešani ponudili deset tisoč evrov

Alma Novljan PU Ljubljana
Slovenska in hrvaška policija še vedno iščeta pogrešano 63-letno Almo Novljan.

Policijska uprava Ljubljana v sodelovanju s hrvaškimi varnostnimi organi še vedno išče pogrešano 63-letno Almo Novljan iz Domžal, ki jo od konca junija pogrešajo na hrvaškem otoku Mljet. Policija prosi vse, ki bi imeli informacije o pogrešani osebi, da to sporočijo na številko 113 ali 080 1200 ali policijsko postajo Domžale 01 724 65 80.

Mljet Iskalna akcija Svet Skrivnostno izginotje na Mljetu: Slovenka se ni vrnila s sprehoda

Novljanova je 25. junija izginila, ko sta se s soprogom odpravila na pohod severozahodno od Malega jezera na Mljetu. Izginotje je prijavil soprog, ki je pojasnil, da na pohodu ni uspel slediti ženi, ki velja za zagrizeno planinko. Po obsežni iskalni akciji v prvih tednih po njenem izginotju je iskanje manj intenzivno. Domžalčanko so iskali uslužbenci Nacionalnega parka Mljet in lokalni gorski reševalci v okviru rednih nalog, so takrat pojasnile oblasti.

Mljet Skrivnostno izginotje Svet Mož pogrešane Slovenke: "Spoznala sva nemškega turista, potem pa ..."

Otok Mljet | Avtor: Shutterstock Shutterstock

Ena največjih hrvaških iskalnih akcij na morju in kopnem, v kateri so sodelovali tudi hrvaški vojaki s helikopterjem ter več deset gasilcev, gorskih reševalcev s psi, tudi iz Bosne in Hercegovine, ter čuvajev parka, še vedno ni prinesla nobene sledi za pogrešano.

Saplunara na Mljetu Alma Novljan Svet Novo o pogrešani Domžalčanki na hrvaškem otoku Mljetu

Družina Novljanove je sredi julija na Facebook strani Tražimo Almo ponudila 10.000 evrov nagrade za koristne informacije o usodi Novljanove.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • verscho 19:55 23.avgust 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Osrednji mesec sem dobil 27936 EUR za delo 3 ure na dan.Začel sem štiri mesece prej in vseeno hitro odnesel domov,od 7645 do 9264 evrov vsak teden. tukaj ..>>> www.WebJob33.Com

  • supreme 19:12 23.avgust 2019.

    Ni je na Mljetu....ka vam ni jasn, da tip laze. Na detektor z njim

  • bebo2 17:49 23.avgust 2019.

    Na teh novih slikah izgleda čisto drugače!