Slovenija > Črna kronika
3481 ogledov

Zletel s ceste v drevo

Reševalno vozilo Profimedias
Danes nekaj pred sedmo uro zjutraj je voznik na cesti na Kožlek s polnim vozilom zapeljal s ceste in trčil v drevo.

Šlo je za italijanskega državljana, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje. Gasilci ZGRS Sežana so kraj dogodka zavarovali, odklopili akumulator na osebnem vozilu, nudili pomoč reševalcem, sanirali razlite tekočine in nudili pomoč vlečni službi pri nakladanju vozila. Tri poškodovane osebe so reševalci prepeljali v bolnišnico Cattinara v Italiji.

Previdno na cestah

Danes ob 8:24 pa sta na cesti proti prelazu Radelj v občini Radlje ob Dravi trčila motorista. Poškodovanega motorista so odpeljali v SB Slovenj Gradec.

Na Upravi poročajo še o dveh nesrečah, ki sta se zgodili malce pred enajsto uro in kjer je bila potrebna tudi tehnična pomoč gasilcev. Ena se je zgodila v Spodnjem Petelinjeku, druga pa v Starem selu pri Kobaridu. Podrobnosti še niso znane.

Medicinska sestra, Profimedia V Ljubljani Slovenija Zlagala se je, da je medicinska sestra prometna nesreča Nesreče Slovenija V Logatcu trčila avtobus in avto

Fotografija je simbolna.

Komentarjev 1
  • franke 12:44 01.julij 2018.

    NAJ SE KAR SAMI POBIJEJO MED SEBOJ ,SAJ ZA NJIH ITAK NE VELJA NOBENA PROMETNA SIGNALIZACIJA,ŠE POLICAJI JIH NE USTAVLJAJO,PA NAJ ŠE ONI PREVZAMEJO SVOJO KRIVDO.