Slovenija
4536 ogledov

Danes padavine. Kje bodo najprej?

Nevihtni oblaki
Sobota bo večinoma oblačna, razširile se bodo padavine.

Ponekod po Sloveniji je bilo zjutraj in dopoldne še jasno, popoldne pa bo povsod spremenljivo do pretežno oblačno. Dnevne temperature bodo od 13 do 18, na Primorskem do okrog 20 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Nadaljujejo, dabodo že popoldne na zahodu občasno padavine, delovma plohe, na jugozahodu tudi kakšna nevihta. Te se bodo proti večeru pojavljale tudi v osrednji Sloveniji.

Ponoči se bodo padavine v zahodni polovici Slovenije okrepile, na jugozahodu bodo tudi nevihte. Jutri bodo še padavine, ki bodo zvečer postopoma ponehale.

Na portalu Neurje.si medtem napovedujejo tudi dolgotrajnejše nalive.

Začetek tedna moker

V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi manjšimi krajevni padavinami, v torek pa bo povečini suho vreme z dopoldansko meglo ali nizko oblačnostjo po nižinah.

Na Arsu za prihodnji teden objavljajo, da se bo nad vzhodno polovico Evrope ustalilo območje visokega zračnega pritiska, frontalni valovi predvidoma ne bodo vplivali na vreme pri nas.

"Od srede do ponedeljka bo povečini sončno vreme z jutranjo meglo po nižinah. Razmeroma toplo bo za ta čas, jutranje temperature bodo okoli 10, najvišje dnevne temperature pa okoli 20 stopinj Celzija," napoved sklenejo na Arsu.

Nevihtni oblaki Vreme Slovenija Pri Italiji nov razvoj orkana. Kam bo krenil?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.