Slovenija
48 ogledov

Do 30 °C za finiš aprila

simonov zaliv
1/10
Bralka Žurnala24
Lahko rečemo, da nam je za letošnje praznike vreme precej naklonjeno. Današnje dnevne temperature se bodo dvignile vse tja do 28 stopinj Celzija. Podobno vreme nas čaka tudi v prihodnjih dneh.

Po kislem in razmeroma hladnem aprilu, nas ob njegovem koncu čaka pravo poletno vreme. Termometri bodo namreč danes kazali med 24 in 29 stopinj Celzija.

Dan tako izkoristite za sprehode po naravi, obisku gora ali pa se ob morju enostavno nastavite sončnim žarkom. Pri tem seveda ne pozabite na ustrezno zaščito pred sončnimi žarki!

Lepo vreme nas čaka vse do konca prihodnjega tedna. Dnevne temperature se bodo tako gibale pri okoli 25 stopinjah Celzija. Skrbi, da bi prvomajske kresove pogasil dež, so tako povsem odveč.

POŠLJITE NAM FOTOGRAFIJE!

Ste se odpravili v naravo ali pa med prvimi skočili v morje? Pošljite nam fotografije prazničnega veseljačenja! Uporabite spodnji obrazec ali pa nam pošljite MMS na številko 4224 (v polje ZADEVA vpišite NAVEZA MMS). Pravila si preberite na tej strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.