Slovenija
1685 ogledov

Erjavec na sestanku s Počivalškom in tudi Šarcem

Karl Erjavec Anže Petkovšek Izjava predsednika stranke DeSus Karla Erjavca.
Predsednik DeSUS Karl Erjavec se je danes sešel tako s prvakom SMC Zdravkom Počivalškom kot predsednikom LMŠ Marjanom Šarcem.

Izjav po srečanjih ne Karl Erjavec ne Zdravko Počivalšek in ne Marjan Šarec ne dajejo. V SMC so povedali le, da sta Počivalšek in Erjavec imela korekten pogovor, izmenjala sta poglede na aktualne razmere. Ali sta govorila o morebitnem Erjavčevem mandatarstvu, ne razkrivajo. V opozicijski LMŠ so zgolj potrdili Šarčevo srečanje z Erjavcem.

Erjavec po vnovični izvolitvi za predsednika DeSUS tipa teren za nadaljnje poteze stranke. Po neuradnih informacijah je Erjavec, ki se ga vse glasneje omenja kot možnega mandatarja morebitne nove vlade, predlagal izstop stranke iz vlade Janeza Janše, kar pa naj bi po neuradnih informacijah za zdaj zaustavili strankini poslanci. Nekateri med njimi so, sodeč po preteklih izjavah, skeptični tudi do njegovega morebitnega mandatarstva. Pogovore bodo nadaljevali predvidoma v četrtek.

Poslanci DeSUS so že pred kongresom DeSUS opozorili, da o sodelovanju v koaliciji odločajo organi stranke, pomembno težo pa imajo poslanci. Pred nekaj dnevi so tudi pojasnili dogovor, da bodo enotni in na vrat na nos ne bodo zapuščali vlade.

Tomaž Gantar Zaostrovanje Slovenija Gantar: "Če bom ocenil, da imam zvezane roke, bom odstopil" vlada brdo beović seja Slovenija Razkol v vladi zaradi epidemije

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • pilgxasu 06:47 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • imunim 03:16 09.december 2020.

    www︎.︎ifpls︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • VonLiegenStuhl 21:03 08.december 2020.

    Erjavec - grobar slovenske politike in napredka.