Slovenija
131881 ogledov

Furs opozarja: Pri bonih ne naredite te napake!

Plaža Strunjan Nataša Čepar
Da ne boste imeli težav, bodite pozorni na to podrobnost.

"Če je kdo na vas prenesel turistični bon, vam predlagamo, da sprva unovčite prenesen bon, šele nato svojega," svetujejo pri Finančni upravi. Zakaj? "Ker prenesen bon lahko unovčite le v celoti pri enem ponudniku, svojega pa lahko tudi po delih."

Država je na podlagi tretjega paketa protikoronskih ukrepov mladoletnim razdelila bone v vrednosti 50 evrov, odraslim pa v vrednosti 200 evrov.

Denar Izjema Slovenija Možno je tudi izplačilo turističnega bona v denarju

Koristiti jih je mogoče za plačilo nočitve oz. nočitve z zajtrkom v hotelih, počitniških domovih, kampih, na turističnih kmetijah in v podobnih nastanitvenih obratih za kratkotrajno bivanje.

Trnovo ob Soči Slovenija Bodite pozorni pri izpolnjevanju obrazcev za turistične bone
Skupaj je država razdelila za 345 milijonov evrov turističnih bonov, ki jih je mogoče koristiti od 19. junija do najpozneje 31. decembra.

Boni so izdani samo v elektronski obliki, in sicer so evidentirani kot dobroimetje v informacijskem sistemu Finančne uprave RS (Furs) eDavki.

Slovensko morje Novo Popotnik Tu smo do zdaj unovčili največ bonov

Koristiti jih je mogoče v več delih in so prenosljivi med ožjimi družinskimi člani, porabo pa lahko vsak sam spremlja v mobilni aplikaciji eDavki.

Portoroški hoteli Slovenija Tako izgleda turistični bon, prvi je že bil unovčen

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 16
  • Avatar Tolistella
    Tolistella 00:50 02.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • sam1 15:14 01.julij 2020.

    Ti boni so tudi dobra stimulacija za ponovno pandemijo,samo poglejmo dogajanje na portoroški plaži prejšnji vikend-gostinci pa hotelirji si bodo par vikendov meli roke,potem pa zaprtje hotelov in nastanitvenih objektov za nedoločen čas in pozitivni ukrepi vlade bodo še dolgo ...prikaži več odmevali-najbolj pri ogromno brezposelnih v turizmu in gostinstvu....