Slovenija
18 ogledov

Galaxy S III: prvi v vrsti stal kakšne tri ure

Vrsta pred pričetkom prodaje Samsunga Galaxy S III pri Mobitelu
1/2
Mobitel na Twitterju
Samsung je danes v več državah po vsem svetu vključno s Slovenijo s posebnimi dogodki uradno začel prodajo težko pričakovanega novega pametnega mobilnika galaxy S III, ki velja za glavnega tekmeca iphonom ameriškega proizvajalca Apple.

Predstavitev novega mobilnika se je pri vseh izbranih operaterjih po vsem svetu začela istočasno, in sicer ob 19.01 po srednjeevropskem času. Samsungovi novi paradni mobilniki so bili v omejenih količinah na voljo že danes, v redni ponudbi slovenskih mobilnih operaterjev pa bodo na voljo od srede naprej.

Poseben dogodek pred dejanskim začetkom redne prodaje najnovejše različice Samsungovega paradnega pametnega mobilnika se je v Sloveniji odvil v Telekomovem prodajnem centru v ljubljanskem Cityparku. V slednjem se je do uradnega začetka prodaje nabrala daljša vrsta najbolj neučakanih, prvi med njimi se je v vrsto postavil približno tri ure pred uradnim zagonom prodaje.

Nedavno prehitel Nokio

Novi galaxy med drugim premore kamero na hrbtni strani z 8 megapiksli z zaslonko brez časovnega zamika ter kamero na sprednji strani z 1,9 megapiksla, 4,8-palčen (12,2-centimetrski) zaslon HD Super AMOLED ter štirijedrni procesor. Nameščen ima Googlov operacijski sistem Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Samsung prihaja na trg z novim paradnim mobilnikom nedolgo za tem, ko so podatki analitskih hiš za letošnje prvo četrtletje pokazali, da je ta južnokorejski proizvajalec postal največji proizvajalec mobilnikov na svetu. Prehitel je namreč dolgo vodilno finsko Nokio.

Komentarjev 6
  • erikkk 09:05 30.maj 2012.

    Ja ot tega zaleta operaterji največ poberejo ... tudi jaz bom raje počakal na Tušmobil

  • erikkk 09:03 30.maj 2012.

    imam in iphone in galaxy SII iphone se enostavno ne more več kosat z galaxy... dokler ga nimaš ne moreš vedet.

  • Rastok 08:42 30.maj 2012.

    Če mene vprašate je folk neumen, isto je blo z iPhoni takrat ko so prišli. Jaz bom raje počakal še dan ali dva in ga bom lahko dobil na Tušmobilu cenenje in bolj ugodno, tako kot sem takrat dobil iPhona.