Slovenija
6 ogledov

Golobič:"Samo dve alternativi nista dovolj"

Gregor Golobic Zares Žurnal24 main
"Samo dve alternativi – Borut Pahor in SD ali Janez Janša in SDS – za Slovenijo nista dovolj," je ob začetku predvolilne kampanje dejal prvak Zaresa, Gregor Golobič.

Slovenija po mnenju Golobiča potrebuje največjo možno koalicijo – koalicijo s civilno družbo, nevladnimi organizacijami in strokovno javnostjo.

"Predvsem slednja je nekaj, kar politika pogosto razume kot oviro na poti uresničevanja lastnih zamisli," je v luči predčasnih volitev, čeprav še ni znano, kdaj in če sploh bodo, dejal Gregor Golobič. Svojo "alternativo" bodo zato kmalu predstavili tudi v Zaresu.

Premalo odgovorov za dosego ciljev

Golobič in ministrica za gospodarstvo v odstopu Darja Radić sta se dotaknila tudi predloga programa razvoja Slovenije in protikriznih ukrepov, ki jih je v sredo v javno razpravo dala največja opozicijska stranka SDS. Oba menita, da program SDS ne predstavlja nič novega, v njem pa manjkajo predvsem odgovori na vprašanja, kako doseči zastavljene cilje.

Komentarjev 3
  • privat 19:45 07.julij 2011.

    kdo pa tega neve ,da te dve obcije so le sirjenje krize in nereda v državi...jaz bi še dodal ,da noben ,ki je danes v državni upravi ali na višji poziciji v kakšnem s.p.-ju.. ne ustreza k rešitvi krize ,ki ...prikaži več se iz dneva v dan poglablja. Iskati je potrebno človeka v človekoljubnih organizacijah ,ki ve kaj je potrbno in kaj ni..nekaj kakor Turk..vendar bolj agresivnega in čustvenega

  • 1111 16:40 07.julij 2011.

    kaj ima sploh za govort ta blond boy??? naj se sprijazni...golobi so odleteli, za vekomaj! Samo lajaj, ti bo že dog baby, dala svoje!

  • recesija 16:35 07.julij 2011.

    Bi Ultra Golobič spet rad bil zraven? Komunisti ste uničili državo.