Slovenija
13493 ogledov

Golobova stranka z novo okrepitvijo iz novinarskih vrst

Robert Golob Mediaspeed
Stranka Gibanje Svoboda naj bi po koncu poletnih počitnic dobila novo sodelavko za odnose z javnostmi.

Odnose z javnostmi naj bi v Gibanju Svoboda po novem vodila Vesna Vuković, novinarka portala Necenzurirano.si. Kot poroča portal N1, je to potrdilo več virov, Vukovićeva pa ob njihovem poizvedovanju tega ni zanikala. Potrdila jim je, da o tem razmišlja oziroma da tečejo pogovori v tej smeri. 

Vukovićeva je za N1 dejala, da mora urediti še nekatere tekoče zadeve, preden bo lahko spregovorila o podrobnostih. Med drugim naj bi čez približno dva tedna pojasnila okoliščine glede obtožb, ki so se pojavile zaradi nakazil podjetja Gen-I njenemu nekdanjemu podjetju. Na njeno odločitev naj bi najbolj vplivala izjava Nataše Pirc Musar, ki je komentirala obtožbe o prej omenjenih nakazilih, je za portal N1 dejala Vukovićeva. 

Pred nekaj dnevi je v javnost prišla tudi novica, da je sodelavec portala Necenzurirano Tomaž Modic sklenil pogodbo za delo strokovnega sodelavca preiskovalne komisije državnega zbora, ki bo preiskovala sume nezakonitega financiranja volilne kampanje strank pred letošnjimi državnozborskimi volitvami. V SDS so že podali zahtevo za njegovo izločitev

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 22
  • Toma 10:05 10.avgust 2022.

    Nova trobila! Saj bo še medenine zmanjkalo!

  • bljitva 10:00 10.avgust 2022.

    faktično je, da je Golobova vlada, najslabša vlada v zgodovini Slovenije...400.000 bedakom, ki so to golobarsko sranje izvolili bi bilo potrebno odvzeti volilno pravico....če bomo budalam pustili da odločajo, bomo država kmalu pod vodo plavala.

  • molka 07:57 10.avgust 2022.

    gibanje laznivih kretenov