Slovenija
5588 ogledov

Huda nesreča pri Pamečah

Prometna nesreča, trčenje motorja in avtomobila
1/4
PGD Slovenj Gradec
Nekaj pred 17. uro je včeraj izven naselja Pameče prišlo do prometno nesreče s hudimi telesnimi poškodbami.

V prometni nesreči sta bila udeležena 77-letni voznik osebnega vozila in 41-letni motorist.

Voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Gmajne. V križišču je izsilil prednost vozniku motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal iz smeri Dravograda, tako da sta vozili sta trčili. Voznik motornega kolesa se je hudo poškodoval, odpeljali so ga v slovenjgraško bolnišnico.

Na kraju nesreče so posredovali gasilci PGD Slovenj Gradec, ki so zavarovali kraj nesreče, pomagali reševalcem pri prenosu ponesrečenca in policiji pri usmerjanju prometa.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Antonio 19:20 17.junij 2019.

    No, večinoma motoristi ne divjamo brezglavo, opazujemo vsako stransko cesto, vsak premik iz strani....pa tudi tipe in babe na telefonih med vožnjo.... če se peljem do 70 čez naselje, lahko odreagiram vedno...kjer pa je strnjeno naselje, pa isto ko z ...prikaži večz avtom...50 - 55 km/h.... motoristi imamo varnostno razdaljo...95 %...poglej malo na cesti....redko kdo se pelje hitro...gre izpit enako za avto...točke so točke... Res pa grem v križišču mimo tebe, ker drkaš pet sekund svoj telefon, pa ne spelješ po

  • tomaz 15:21 17.junij 2019.

    Ne poznam okoliščin tega primera, poznam pa vsaj 5 primerov "izsiliti prednost", ko je motorist tako pridivjal (sicer po prednostni cesti), da ga tudi slučajno ni bilo možno opaziti predno zaviješ v križišču. Tudi sam sem imel tako izkušnjo, ko ...prikaži večšnjo, ko sem se vključeval na prednostno cesto sem imel prosto, pa je pridrvel motorist, krepko preko 100km/h in samo srečo sem imel, da sem še toliko zavrl, da je kakih 10 cm od mojega avta odivjal naprej.