Slovenija
9 ogledov

iPhone 5 že avgusta?

Tako si pri thisismynext.com predstavljajo iPhone 5. Slika je izmišljena. thisismynext.com
Medtem ko smo v Sloveniji nedavno dobili zadnjo različico Applovega mobilnika, iPhone 4, se vse glasneje že širijo govorice o izidu njegovega naslednika.

Po poročanju strani Genius Report in This Is My Next bi Apple novinca lahko naznanil v prvi polovici avgusta, v ZDA pa bi lahko izšel že konec tega meseca. Čeprav se v splošnem ne pričakuje bistvenih novosti, pa portala poročata, da bo imel novi mobilnik glede na predhodnike bistveno spremenjeno ohišje. To naj bi bilo oblikovano kot kaplja, tako da bi bil mobilnik na zadnji strani zgoraj debelejši in spodaj tanjši.

Njegov prihod poslovni časopis Bloomberg postavlja v september. Spremembe v primerjavi s predhodnikom naj bi bile majhne, med drugim naj bi imela naprava procesor A5, kakršen zdaj poganja iPad 2, poleg tega pa boljšo kamero. Ta naj bi vsebovala senzorje z gostoto pet do osem megapikslov.

Da bo šlo pri petici le za manjše spremembe in da bo na trg prišla septembra, se sicer pričakuje že dlje časa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.