Slovenija
54203 ogledov

Iz Tarče kar med oddajo "izginil" gost, kaj se je dogajalo?

Četrtkova tarča RTV/Printscreen
Gledalci včerajšnje Tarče so se med oddajo spraševali, kam je izginil eden od gostov. Kaj se je dogajalo?

Poslanec Levice Matej Tašner Vatovec, samostojna poslanka Mojca Šetinc Pašek, poslanka Nove Slovenije Iva Dimic, poslanec SDS Zvonko Černač, poslanec SD Soniboj Knežak in poslanka Gibanja Svobode Tamara Kozlovič so bili gostje včerajšnje Tarče, ki jo je vodila novinarka in voditeljica Erika Žnidaršič

Vsi poslanci so v uvodnem nagovoru Žnidaršičeve bili v studiu in čakali na začetek oddaje, po uvodnem prispevku o preiskovalnih komisijah in nekajminutni debati pa so gledalci razočarano opazili, da v studiu po približno 15 minutah oddaje ni več poslanca Levice Mateja Tašnerja Vatovca. "Kaj se je zgodilo, kam je izginil?" so se mnogi spraševali. Vatovec namreč sploh ni prišel do besede, pa je že zapustil studio. 

Naposled so v nadaljevanju le dočakali pojasnilo voditeljice Erike Žnidaršič, da "poslanec Tašner Vatovec zaradi slabšega počutja v Tarči nocoj ne bo sodeloval". Za kaj točno je šlo, voditeljica ni razkrila, so pa obenem pri Levici na družbenih omrežjih sporočili, da je moral Vatovec zapustiti studio oddaje Tarča zaradi slabega počutja.

Sodeč po zapisu, ki so ga dodali, je Vatovca obšla slabost. Vatovec se je iz oddaje spretno izmaknil, saj so na RTV-ju v režiji mojstrstko poskrbeli za to, da odhod iz studia ni bil viden oz. opazen. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 24
  • Grof 08:43 09.marec 2024.

    Kreten, nisi gledal tarče, Černač še ust ni odpru, ko so ga odpeljali, mislim kroto levice, kje so mu nudili pomoč, pane piše, ugibam, v polje

  • luccifer 18:44 08.marec 2024.

    Hudič je, ko koka začne popuščati, takrat levakom rado postane slabo, dilerja pa od nikoder.

  • Avatar Firefly
    Firefly 17:26 08.marec 2024.

    ko je poslušal sluzavega lažnjivca černača mu je postalo slabo in mu je šlo na kozlanje