Slovenija
34 ogledov

Janković "rojen, da vodi"

Zoran Janković Saša Despot
Zoran Janković je odločna in dinamična oseba, rojen za to, da vodi, pravi numerologinja LiLi SoRuM, ki je preverila, kaj ima zapisano v številkah.

Osebna števila Zorana Jankovića razkrivajo, da je zelo odločna in dinamična oseba, ki čuti potrebo po spreminjanju in rasti. Ženeta ga radovednost in zanimanje za nove pristope, zato je v svojem delovanju mnogokrat radikalen in zelo nenaden.

"Prisotno ima močno Mojstrsko število 11/2, pa tudi karmični dolg 14/5, kar pomeni, da ga izjemno dobro vodi intuicija, včasih pa je izziv vztrajnost," pravi numerologinja. Ob tem dodaja, da je zelo verjetno, da okolica ne razume njegovega ravnanja, rezultati pa so kljub temu kasneje dobri. Z leti se mu obeta še več uspeha v poklicnih in poslovnih vodah, saj se mu bodo obrestovale izkušnje, ki jih je pridobil.

"Lahko poseže po zvezdah"

Letos je pod vplivom števila 6, ki kaže na spremembe na področju ljubezni, doma in družine. Hkrati pa število 6 močno uravnoteža poslovno in osebno življenje. Najpomembnejši vpliv pa je, da prebuja in spodbuja ambicioznost. "To je čas, ko lahko poseže po zvezdah, zato bi dejala, da mu na volitvah zelo dobro kaže," pravi LiLi SoRuM.

"Gospod Janković je zelo prilagodljiv, obenem ljubi raziskovanje novosti. Je kot pionir, zato bi se tudi na kateremkoli vodilnem položaju kmalu popolnoma prilagodil sistemu in vzel vajeti v svoje roke, naj je to predsednik uprave Mercatorja, župan ali premier. Naziv ga kot človeka ne spremeni. Rojen je za to, da vodi," zaključuje.

Komentarjev 6
  • privat 19:58 18.oktober 2011.

    kje da naša policija začne???

  • astrum 14:19 18.oktober 2011.

    Ali lahko cenjena numerologinja pojasni od kod ji navedene številke? Številka ena se pojavi samo pri njegovih notranjih željah, ne pa pri izražanju ne svoje osebnosti ne karme. Ni rojen, da vodi, ampak da je del sistema in išče v ...prikaži več njem nekaj zase. Torej, kje ste našli to lažno numerologinjo? V PR službi župana?

  • privat 08:14 13.oktober 2011.

    Bomo videli ko bo vse prevzela vojska...kake številke nosi Jankovič