Slovenija
11886 ogledov

Janša v svojem slogu nad Logarja, ki je napovedal, da bi rad prevzel SDS

Janezu Janša Epa
Potem ko je Anže Logar napovedal, da bo na naslednjem kongresu stranke SDS napadel vodenje stranke, se je hitro oglasil Janez Janša.

Pričakovano je zadnji intervju Anžeta Logarja, ki ga je dal za Reporter, dvignil veliko prahu in ni trajalo dolgo, da se je na njemu tako ljubemu omrežju X (prej Twitter) oglasil aktualni predsednik stranke SDS Janez Janša.

Spomnimo: Logar je Janši vrgel rokavico s tem, ko je napovedal, da je pripravljen na prevzem stranke SDS na naslednjem kongresu stranke SDS. In te besede prihajajo ravno v času, ko ga je stranka na čelu z Janezom Janšo "obglavila", ker skupaj z Evo Irgl in Dejanom Kalohom ni podpisal izjave o zavezanosti SDS. 

"Ne nasedajmo. Kost so vam v tem glasilu pod uredništvom vohunčka Murčija vrgli sredi volilne kampanje, ker jim slabo kaže. Da bi se ukvarjali sami s sabo," je Logarjeve velikopotezne besede danes komentiral 65-letni Janša. "Stranka SDS suverena, odloča članstvo in ni na voljo za prevzeme. Mogoče bi glede na podporo ukinitvi volilnih okrajev poskusili v Novi Sloveniji (NSi, op. p.)?" je še cinično pripisal.

Ob tem je Janša sicer "pozabil" na to, da na kongresu stranke člani glasujejo o tem, kdo bo novi predsednik stranke in da to v demokratični stranki, kar naj bi SDS vsaj po imenu bila, nikakor ni domena enega človeka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 28
  • jakec42 09:43 14.maj 2024.

    A kar tako bi prevzemal-pri nas obstajajo volitve - an e?

  • sandi76 09:36 14.maj 2024.

    Predaja SDS-a ? Težka bo, puklasti bo do konca držal nitke, in še čez !

  • lojs 19:08 13.maj 2024.

    zakaj si želite, da jj ni več predsenik stranke sds? a mate kakšne želje?