Slovenija
59905 ogledov

Janša priznal, da se je zmotil in se javno opravičil

Janez Janša Profimedia
Mislil je, da gre za Natašo Pirc Musar.

"Organizirana kriminalna združba je že določila, kdo nam bo predsednica države," je zapisano na fotografiji z blejskega strateškega foruma, ki jo je delil tudi nekdanji predsednik vlade Janez Janša. Na njej lahko ob mizi poleg Roberta Goloba, Ursule von der Leyen in ostalih visokih gostov opazimo tudi žensko, ki spominja na kandidatko za predsednico države Natašo Pirc Musar.

Nad fotografijo lahko opazimo vprašanje: "Vladavina moči ali moč pravil?"

"Dober naslov nad tole fotko. Amaterski dopis nanjo je sicer neustrezen, ker gostje nimajo nič s tem. A bistvo: Po katerih pravilih je na protokolarno kosilo na stroške davkoplačevalcev vabljena zgolj ena kandidatka za PRS? Dejanska manifestacija vladavine moči in ne pravil!" je bil ogorčen Janša, ki pa je nato očitno ugotovil, da ne gre za Pirc Musarjevo. 

Zato se je opravičil in objavil popravek ...

Janša tvit opravičilo | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 43
  • mph2 11:13 04.september 2022.

    Kakor ga ne maram in izkoristi vsako priliko za svojo zlobo, ampak je pa res, da izgleda na sliki noro podobna prav Musarjevi. :-)

  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 23:13 31.avgust 2022.

    Fašist Janša je psihopat, zdaj ima pa še privide, hehehe!

  • Avatar luckyss
    luckyss 16:37 31.avgust 2022.

    "Janša priznal, da se je zmotil".......Ta je moten že vsaj od takrat, ko je peš romal kot politkomisar v Titove Jajce..preko časov najbolj skrajnega komunista v ZKS, do obdobja, ko pase najbolj butaste cerkvene ovce..