Slovenija > Jaz poročam
103 ogledov

Dali so mu lekcijo iz parkiranja

Nepravilno parkiranje
1/2
Bralec Šmiki
Ko je voznik prišel do avtomobila, je verjetno debelo gledal, kaj se je zgodilo v njegovi odsotnosti.

Prebivalce na Litijski cesti v Ljubljani je takole razkuril voznik, ki je parkiral čez dva parkirna prostora. "Še eden, ki ne zna parkirati! Še eden, ki je kupil vozniški izpit" sta opozorili, ki so mu ju na avto nalepili zgroženi stanovalci. Poleg tega so mu v opomin na streho položili nekaj vej, če bi napise slučajno spregledal. 

Ali so obvestila zalegla in je malomarni voznik le dobil lekcijo in bo prihodnjič parkiral, kot je treba, ni znano. 

Komentarjev 18
  • Gannicus 14:51 10.marec 2014.

    Sicer pa takšni članki le spodbujajo temu, kar sem pisal spodaj. Kar pomeni, da uplivajo nasprotno od želenega učinka ! Za tovrstne "prekrškarje" so pooblaščeni redarji in policija.

  • Gannicus 14:46 10.marec 2014.

    Osebno pravim, da večina ne zna niti parkirat, kaj šele vozit. Da pa se mi dotakneš vozila na takšen način, kot se mi tudi dogaja zadnje čase pred mojo bajto, v stilu poružen avto, zlomljen brisalec, ukraden pokrov kolesa ipd. ...prikaži več verjemi, da ti polomim obe noge ! Da ne bo pomote, pakirat znam, kaj šele, da bi kdaj ježa povozil za razliko od nekaterih "dobrih voznikov".

  • mumbly 23:08 07.marec 2014.

    Objavite pa res prav vse. Tole je poden. Jaz bi pisca s tisto vejo nalomil, da bi se iz veje zobotrebci naredili. No objavili pa ste. Poden.