Slovenija
16032 ogledov

Jutri snežinke. Sneg tudi prihodnji teden?

Sneg Profimedia
Jutri bo večino slovenskih krajev pobelilo. Kako pa kaže za prihodnji teden?

Petek bo vremensko na zahodu dokaj sončen, napovedujejo vremenoslovci na Arsu. Drugod po Sloveniji se bo marsikje zadrževala nizka oblačnost, dopoldne ponekod tudi megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 7, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

Jutri bo oblačno, napoved nadaljujejo na Arsu: "Dopoldne se bodo na zahodu začele pojavljati padavine, ki se bodo čez dan postopno širile proti vzhodu. Po nižinah bo sprva deloma deževalo deloma snežilo, popoldne ali zvečer pa večinoma snežilo."

Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 0, na Primorskem od 0 do 5, najvišje dnevne od 0 do 5, na Primorskem do 10 stopinj.

Nedelja bo sprva še oblačna, ponekod na vzhodu bo lahko še rahlo snežilo. Čez dan se bo od zahoda začelo jasniti. V ponedeljek bo oblačno in vetrovno.

Megleno jutro Nič dobro ne kaže Slovenija Arso opozarja na posledice letošnjega zimskega vremena

Napoved od ponedeljka naprej

Nad srednjo Evropo in Alpami se bo spet okrepilo območje visokega zračnega tlaka, kaže vremenska slika.

"V ponedeljek bo na Primorskem sončno, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo pretežno oblačno. Od torka dalje lahko spet pričakujemo delno jasno vreme z meglo ali nizko oblačnostjo po nižinah v dopoldanskem času," napoved sklenejo na Arsu.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar drecos
    drecos 11:08 17.januar 2020.

    kretenski naslov