Slovenija
37356 ogledov

Kacin snel rokavice in brez milosti udaril nazaj

Jelko Kacin Saša Despot
"Mea culpa, motil sem se, dolgo je že tega," je pomenljivo dejal Kacin.

Predsednica SAB Alenka Bratušek z državnim sekretarjem Jelkom Kacinom že dolgo več ne goji prijateljskih odnosov, v času epidemije pa je retoriko do nekdanjega veleposlanika še zaostrila. Po lanskoletni izjavi, da so ljudje siti Kacina, ki da je "grožnja na dveh nogah", je na profilu stranke zdaj objavila še povedno fotografijo s pripisom: 109 dni in Slovenija bo bolj spoštljiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAB - Stranka Alenke Bratušek (@strankasab)

Kacin pa ji tokrat ni ostal dolžen. Dejal je, da Bratuškova ne povezuje, temveč "raje grozi, sovraži, nabija. Drugače ne zna, nikoli ni".

Obtožil jo je, da redko hodi na seje Šarčeve vlade, zasmehuje druge in se ima za liberalko, medtem ko izključuje stranko SMC, ter "svoj modus operandi celo plakatira".

"Mea culpa, motil sem se, dolgo je že tega," je Kacin pomenljivo obžaloval svojo podporo, ki jo je nekoč namenjal Bratuškovi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 40
  • Avatar Malliosena
    Malliosena 00:22 07.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • jan631 20:11 06.januar 2022.

    Baba zmešana z kupljenim magisterijem se dobro zaveda,da bo po volitvah gledala parlament samo še od zunaj.Če komu privoščim,da ne pride v parlament je ona prva v vrsti.

  • Ender3 17:14 06.januar 2022.

    Provladni aktivisti se ne bojijo samo goloba, kmalu se bodo bali vsakega vrabca, ki se ne bo oglašal po njihovih željah. To leto bo za njih pogubno to čivkaju že, tisti vrabci po strehah. Veselimo se pomladi, veliko novega se nam ponuja.