Slovenija
15 ogledov

"Kako narisati Viranta"

Tomaž Majer,  kako narisati Viranta (popravljen format) objava Tomaža Majerja na Twitterju
Tviteraš, ki si je od Franca Trunka sposodil psevdonim Tomaž Majer, tokrat z "navodili", kako v treh korakih narisati prvaka stranke DLGV in predsednika državnega zbora Gregorja Viranta.

Majer je postal znan konec lanskega leta, ko se je podpisal pod sporni zapis na spletni strani stranke SDS, češ da so za vodjo Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića na parlamentarnih volitvah glasovali tisti v trenirkah, ki so imeli številko kandidata zapisano na roki.

Javnost se je spraševala, ali je sploh resnična oseba, psevdonim ali morda kdo iz kroga blizu premierju in prvaku SDS Janezu Janši. Le nekaj dni po zapisu pa se je v uredništva slovenskih medijev javil Franc Trunk, ki je trdil, da je pisec dejansko on.

Tokrat pa je Majerjev dvojnik na Twitterju (@Tomaz_Majer) posredoval "navodila", kako v treh korakih narisati prvaka stranke Državljanska lista Gregorja Viranta (DLGV) in predsednika državnega zbora Gregorja Viranta.

Komentarjev 5
  • Provokator386 10:52 04.april 2012.

    Navodila niso popolna! Slika 4, dodajte še vrvice in JJ kako upravlja s svojo lutko... Brezhrbteničarje ima ta stranka namreč najraje... aja, seveda obvezno tudi brez možgan...

  • jaz.sem.tomaz.majer 07:12 04.april 2012.

    http://youtu.be/4royJlCbK2E

  • t16 15:45 03.april 2012.

    kot kaže si še med tistimi 1,6% ki že zaupa LGV:)